Για το περιεχόμενο

Για την πλοήγηση

Ηλιακά - Θέρμανση - Υδραυλικά - Ηλεκτρολογικά

Κέντρο Εξοικονόμησης Ενέργειας

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Calpak - Kεντρικά ηλιακά συστήματα Calpak

Η ηλιακή θερμική ενέργεια είναι η πλέον οικονομική και οικολογική ανανεώσιμη μορφή ενέργειας. Επιλέγοντας ένα ηλιακό σύστημα Calpak για ζεστό νερό χρήσης του σπιτιού σας εξασφαλίζετε την μέγιστη δυνατή οικονομία αλλά και συμβάλετε ενεργά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Με την δύναμη του ήλιου , η κορυφαία Ελληνική εταιρεία Calpak , με τέσσερις πλήρες σειρές ηλιακών θερμοσιφώνων καθώς και ολοκληρωμένη γκάμα από συστήματα βεβιασμένης ροής , μας δίνει την δυνατότητα να εξοικονομήσουμε το 90% της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουμε για παραγωγή ζεστού νερού.

Από το 1976 όταν και ιδρύθηκε από την BP, η Calpak έχει εγκαταστήσει ηλιακά συστήματα σε περισσότερα από 200.000 Ελληνικά νοικοκυριά, γεγονός που την καθιστά αναμφίβολα ως τον ηγέτη της ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα.

Με την κατάλληλη τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής πετυχαίνουμε υψηλή ενεργειακή απόδοση και πολλά χρόνια λειτουργίας των συστημάτων μας. Αυτό σημαίνει ότι η αγορά ενός ηλιακού συστήματος Calpak, είναι αγορά  ενέργειας  στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, κάτι που αποτελεί μία σίγουρη επένδυση για το σπίτι σας.

Δείτε όλα τα μοντέλα αναλυτικά στο  www.calpak.gr

Εκμεταλλευτείτε της ειδικής ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
Έκπτωση 20% στους ηλιακούς θερμοσίφωνες & στα κεντρικά συστήματα
Ηλιακοί θερμοσίφωνες Assos
...στην Αντοχή, στην Εμφάνιση, στην Απόδοση

Κορυφαίο σημείο υπεροχής των ηλιακών ASSOS BOILERS είναι η απόλυτη προστασία του δοχείου με επισμάλτωση διπλού εμαγιέ που ψήνεται στους 850οC.

Έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής ακόμη και σε νερά με μεγάλη περιεκτικότητα αλάτων. Οι ηλιακοί συλλέκτες ASSOS κατασκευάζονται με ενιαίο απορροφητή και επιλεκτική επίστρωση τιτανίου.


1ο Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ


Όμιλος εταιρειών HELIOAKMI