Για το περιεχόμενο

Για την πλοήγηση

Ηλιακά - Θέρμανση - Υδραυλικά - Ηλεκτρολογικά

Κέντρο Εξοικονόμησης Ενέργειας

Μελέτες οικονομικής θέρμανσης – ηλιακών συστημάτων - κλιματισμού από την εταιρεία Service House στο Πικέρμι

Η επιλογή του είδους και του τρόπου για τη θέρμανση του χώρου σας είναι μια απόφαση για τα επόμενα 15 -25 χρόνια. Στην συνολική διάρκεια λειτουργίας της θέρμανσης, τα κόστη σε ποσά ενέργειας, ελαχιστοποιούν την τιμή απόκτησης.

Για αυτό είναι σημαντικό να σκεφτείτε και να αποφασίσετε ώριμα. Οι διαφορές από πλευράς κατανάλωσης καυσίμου θέρμανσης, είναι σήμερα υπολογίσιμες. Μην παρασυρθείτε μόνο από την τιμή, για την αγορά κάποιων προϊόντων θέρμανσης, αλλά πρωταρχικά από την οικονομική τους κατανάλωση, κάνοντας την αγορά σας επένδυση με σύντομη απόσβεση

Ακολουθώντας και εμείς τις ανάγκες της νέας εποχής σχετικά με την οικονομική θέρμανση, επιλέξαμε πιστοποιημένα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας όπως Αντλίες θερμότητας, υπέρυθρα πάνελ, θερμοπομπούς, ηλεκτρικούς λέβητες, λέβητες αερίου-γκαζιού , συστήματα ηλιακής υποβοήθησης θέρμανσης, κλιματιστικά όλα από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο τους. Μελετάμε τις ανάγκες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου και προτείνουμε λύσεις για οικονομία στη θέρμανση έως και 70% σε σχέση με το πετρέλαιο.

Η  SERVICE HOUSE είναι αντιπρόσωπος επώνυμων εταιρειών και προσφέρει στους πελάτες της, πιστοποιημένα προϊόντα για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή ενέργεια, την θερμοκρασία του περιβάλλοντος και την αξιοπιστία κορυφαίων εταιρειών όπως η CALPAK, η REDWELL, η SAMSUNG, η ADAX, η VAILLANT ,η LG , η PANASONIC η INVENTOR και άλλες, είμαστε σε θέση να προτείνουμε και να εφαρμόσουμε λύσεις προσαρμοσμένες αυστηρά σε κάθε περίπτωση οικιακών ή επαγγελματικών χώρων και να εγγυηθούμε για το βέλτιστο αποτέλεσμα .